Schimbare sediu social

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

  Acte schimbare sediu social

Operatiunea de schimbare a sediului social presupune inregistrarea unei mentiuni la Oficiul National al Registrului Comertului, in raza caruia se afla sediul social actual.

Ne vom ocupa de intocmirea dosarului, avand nevoie de la dumneavoastra de urmatoarele documente:

– copie act constitutiv
– copie carte de identitate asociat(i)
– dovada sediului social (actul de proprietate al spatiului unde doriti stabilirea sediului social pentru a va putea redacta contractul de comodat/contractul de inchiriere). In cazul in care nu dispuneti de un spatiu pentru stabilirea sediului social, compania noastra va poate pune la dispozitie o adresa pentru
gazduirea temporara a sediului social (gazduire sediu social pentru o perioada de 6 luni – 700 Lei; gazduire sediu social pentru o perioada de 1 an – 800 Lei). Astfel scapati de durerile de cap cauzate de necesitatea obtinerii semnaturilor vecinilor cat si a acordului Asociatiei de Proprietari.
– acordul vecinilor si al Asociatiei de proprietari (
download formular) in cazul gazduirii sediului social la o locatie intr-un apartament
– certificatul de inregistrare al firmei – in original
– certificatul constatator pentru sediul social al firmei – in original
– in cazul in care firma are autorizat punct de lucru sau are autorizate activitati desfasurate in afara sediului social, avem nevoie de certificatul constatator pentru punctul de lucru si/sau certificatul constatator pentru activitati la terti – in original

Avand documentele de mai sus, va vom redacta si atesta noul act constitutiv al firmei, decizia asociatului unic sau hotararea adunarii generale a asociatilor, anexa de publicare in Monitorul Oficial, contractul de comodat, declaratia pe proprie raspundere model 3, cererea de inregistrare a mentiunii in Registrul Comertului, cat si documentele care stau la baza modificarilor.

From our Blog

  • Email: contact@serviciujuridic.ro
  • Phone:+40 753 525 789

Search